Fönsterputs Motala

PLATENS LOKALVÅRD I MOTALA AB

låt oss sköta städningen

Platens Lokalvård står för kvalitet, därför har vi en garanti på alla våra utförda arbeten. Vi har ansvarsförsäkring, det innebär att om något skulle hända är vi försäkrade och ni som kund kan vara lugna och trygga med oss. 

Vi på Platens Lokalvård arbetar aktivt med kvalitetssäkring, för oss är det viktigt att våra kunder känner trygghet med oss som städfirma. Vi värnar om trygg arbetsmiljö, vi följer rådande kollektivavtal och ser till så att våra medarbetare har schyssta villkor.

Det finns flera olika metoder för fönsterputs, inklusive den traditionella metoden med en fönsterputsduk och rengöringsmedel, samt den mer modernt sättet med en fönsterputsrobot. Vi på Platens Lokalvård erbjuder vanligtvis både traditionella och moderna fönsterputstjänster, så det är viktigt att jämföra alternativen för att hitta det bästa valet för ens specifika behov.

Vi sätter alltid kunden i fokus

Vi är väldigt flexibla och tillgängliga för våra kunder, och kan snabbt och effektivt hantera eventuella frågor eller problem, vi på Platens Lokalvård prioriterar dig som kund i första hand. Anlita oss för fönsterputs i Motala.

Vi gör det noggrant

Fönsterputs i Motala innebär att man rengör både insidan och utsidan av fönstren, inklusive ramarna och spåren. Detta hjälper till att ta bort damm, smuts och fläckar samt att förbättra insynen och ljuset i bostaden. Fönsterputs bör göras regelbundet för att bibehålla fönstrens skick och för att förhindra att smuts och fläckar blir svårare att ta bort.

Platens lokalvård i Motala AB

Östermalmsgatan 26, 591 35 Motala
073-040 34 53