Kontorsstäd Motala

PLATENS LOKALVÅRD I MOTALA AB

låt oss sköta städningen

Platens Lokalvård står för kvalitet, därför har vi en garanti på alla våra utförda arbeten. Vi har ansvarsförsäkring, det innebär att om något skulle hända är vi försäkrade och ni som kund kan vara lugna och trygga med oss. 

Vi på Platens Lokalvård arbetar aktivt med kvalitetssäkring, för oss är det viktigt att våra kunder känner trygghet med oss som städfirma. Vi värnar om trygg arbetsmiljö, vi följer rådande kollektivavtal och ser till så att våra medarbetare har schyssta villkor.

Vi sätter alltid kunden i fokus

Vi är väldigt flexibla och tillgängliga för våra kunder, och kan snabbt och effektivt hantera eventuella frågor eller problem, vi på Platens Lokalvård prioriterar dig som kund i första hand. Anlita oss för kontorsstäd i Motala.
Genom att anlita en professionell Genom att anlita en professionell städfirma i Motala kan man säkerställa en produktiv och bekväm arbetsmiljö, samt minska risken för sjukdomar och allergier.

Vi gör det noggrant

Kontorsstädning i Motala inkluderar vanligtvis rengöring av golv, väggar, möbler, kök och toaletter. Det kan också inkludera specifika tjänster som fönsterputs, städning av konferensrum och mötesrum, och dammsugning av textilier såsom mattor och möbeltyger.

Sammanfattningsvis är kontorsstädning i Motala en viktig del av arbetsplatsens hygien och renhållning.

Platens lokalvård i Motala AB

Östermalmsgatan 26, 591 35 Motala
073-040 34 53