Hemstäd Motala

PLATENS LOKALVÅRD I MOTALA AB

låt oss sköta städningen

Platens Lokalvård står för kvalitet, därför har vi en garanti på alla våra utförda arbeten. Vi har ansvarsförsäkring, det innebär att om något skulle hända är vi försäkrade och ni som kund kan vara lugna och trygga med oss. 

Vi på Platens Lokalvård arbetar aktivt med kvalitetssäkring, för oss är det viktigt att våra kunder känner trygghet med oss som städfirma. Vi värnar om trygg arbetsmiljö, vi följer rådande kollektivavtal och ser till så att våra medarbetare har schyssta villkor.

Vi sätter alltid kunden i fokus

Vi är väldigt flexibla och tillgängliga för våra kunder, och kan snabbt och effektivt hantera eventuella frågor eller problem, vi på Platens Lokalvård prioriterar dig som kund i första hand. Anlita oss för hemstäd i Motala.

Det är viktigt att välja en pålitlig och erfaren hemstädning i Motala för att säkerställa att bostaden får en grundlig och effektiv städning. Vi erbjuder erbjuder också flexibla scheman och anpassade städtjänster för att passa ens specifika behov och önskemål.

Vi gör det noggrant

Hemstäd i Motala inkluderar vanligtvis rengöring av golv, väggar, möbler, kök och badrum. Det kan också inkludera mer detaljerade tjänster som fönsterputs, städning av kyl och frys, och dammsugning av textilier såsom mattor och möbeltyger.

Hemstädning är en viktig del av att bibehålla en ren och välstädad bostad. Vi befinner oss i Motala, vi erbjuder hemstäd tjänster för både privatpersoner och företag.

Platens lokalvård i Motala AB

Östermalmsgatan 26, 591 35 Motala
073-040 34 53